Sider

tirsdag den 22. februar 2011

Symaskinen ryger jo!


Uha symaskinen ryger jo nærmest. Jeg har bare fået syet meget den seneste uge. Først bukser til knægten, og så har jeg lovet at sy til en veninde. Hun har en skøn skøn lille datter, som jeg har fået lov til at sy tøj til. Så jeg har syet kjoler har jeg ! I stor stil. Det har bare været vidunderligt at prøve at sy pigetøj, sådan rigtig tøset pigetøj med blonder og det hele.
Så her får i lige et lille kig ind i hvad jeg har lavet den sidste uge...Og så har jeg da forresten også fået syet et par bukser til mig selv! Det har jeg ikke prøvet før, og hvorfor er der dog ingen, der har fortalt mig, hvor let det faktisk er at sy et par bukser i voksenstørrelse? Jeg synes bare de er blevet SÅ lækre. Totalt afslappede og stadig fine til at have på. Så det bliver ikke sidste gang jeg syr et par bukser til mig selv !

1 kommentar:

Carina sagde ...

Ja, de er superfine :)