Sider

onsdag den 2. marts 2011

Fastelavn er mit navn

og som den gode mor man er, er man jo nødt til at sy kostumet til den bette dreng.

Han besluttede sig for at han gerne ville være slikpose, så mor her kom på lidt af en opgave. Jeg har haft mange tanker om, hvordan pokker jeg fik det til at gå op så det blev holdbart og godt. Men jeg fandt en løsning. Det er måske ikke den flotteste, men sønnen er yderst tilfreds med kostumet, og glæder sig virkelig meget til imorgen når han skal have det på.Sidst han holdt fastelavn, var da han var 2 år gammel. Desværre flyttede vi lige omkring fastelavn sidste år, så vi fik ikke holdt noget. Men i år tager vi revance. I børnehaven skal han slå katten af tønden og på søndag tager vi i kirke og holder fastelavn også. Det bliver godt gør det. Han er i hvert fald stolt og glad for sit kostume. Så endnu engang bestod jeg den lille eksamen i sykunsten :o)

Ingen kommentarer: