Sider

mandag den 11. oktober 2010

Huskensnusk til aftensmadJeg anede ikke hvad vi skulle spise til aften i dag - jeg havde ikke tænkt mig om, da jeg i morges i træthed tog kød op af fryseren, så jeg tog bare en pakke hakket kyllingekød. Og så slog det mig da jeg hentede knægten, hvad fanden skal vi egentlig lave? Jeg gad bare ikke at spise frikadeller i dag. Så kreativiteten måtte jo igang !

Hvad havde vi i køleskabet? Joo broccoli.... suprise.... gulerødder, chili, hvidløg, blomkål, svampe og rød peber... hmm tænke tænke...

Jo vi nåede frem til at riste kødet på panden, komme broccoli, gulerødder, svampe, chili og masser af hvidløg i. En lille portion kyllingefond, en dåse flåede tomater, salt og peber og så ellers bare koge pasta til - vi købte nogle lækre nogle på Sund Livsstilsmesse igår, grov spelt med ærter hehe men de smager sgu godt !

Og væltet sammen i en tallerken, jamen det var jo faktisk guf og det røg lige ned hos knægten - det var jo det vigtigste og han fik sine grøntsager som han endda selv snittede i <3

Så blev vi også mætte i dag :)

Ingen kommentarer: