Sider

fredag den 12. marts 2010

Bananis, marcipan og IKEA reoler


I aftes lagde vi fire bananer i fryseren, selvfølgelig skiveskåret. Meningen var egentlig vi skulle have lavet is af det igår, men vi glemte alt om det, hvilken dårlig mor jeg er *g*
Nå men slaget måtte jo så stå i dag, desværre var der mangel på chokolade i huset - hvordan det kan gå til at der slet ikke er noget mørk chokolade på lager, er jeg ikke klar over!!!

Alternativer blev straks fundet. Lidt groft revet marcipan og nogle rosiner vendes bare i bananisen når den er færdigblendet og så er det ellers bare tid til at guffe. Namme nam som der kom fra knægten med stort velbehag.

Opskriften er ganske nem:

Bananer skæres i skiver og fryses i mindst 2 timer. (vi bruger fire styk til os to, det giver en ganske god portion til hver)

Og så kan du ellers tilsætte lidt hvis du har lyst. Men ellers er meningen bare at de frosne bananer skal i foodprocessoren og skæres til is. Det kommer når man bare lader den køre længe nok ;o) Tager vel en små fem minutter til det får en fin jævn iskonsistens. Så det er jo faktisk ganske sundt når der ikke behøves at tilsættes andet.

Ellers har dagen bare budt på en dejlig IKEA tur med en dejlig kvinde. Og jeg blev væsentlig meget fattigere, jeg tror aldrig jeg har formået at bruge så mange penge i IKEA. 1734 kr kom jeg af med, men jeg fik nu også mange ting med hjem, vigtigst af alt fik jeg endelig købt nogle Billy bogreoler så nu kan de sidste ting komme på plads. Sønnike var meget god til at hjælpe med at samle reolerne, så nu står de fint på plads og skal til at fyldes op.

Nu venter en dejlig weekend bare forude til ren hygge og leg. God weekend til jer alle sammen :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tusind tak og i lige måde. Lyder lækkert med bananis - måske vi skulle prøve det en dag! Håber både du og Luka har det supergodt og efterhånden er ved at falde godt på plads i jeres nye hjem. Kram Susanne

Ditte Marie sagde ...

Det lyder dejligt!