Sider

mandag den 1. marts 2010

Når man er tre år gammel

Så skal man i børnehave, det ved i da godt, gør i ikke? Det var i hvert fald den besked jeg fik imorges da knægten vågnede op, men samtidig konkluderede han også at "jamen mor jeg er jo ikke tre år jeg er kun 2½ år", næsten rigtigt *g* Lidt sødt at høre, men han tog det i stiv arm i dag, startede med at gå ud til de store børn da vi kom derop, og præsenterede sig pænt og fortalte sit navn og så legede han ellers med en flok knægte på 4-5 år gamle. Det var meget dejligt at se ham mænge sig på den måde.
Vi var der fra 9-12 og han fik lov at spise frokost med i dag, imorgen er planen at jeg afleverer ham og henter ham når de har spist frokost, det tror jeg nemt kommer til at gå, han var i hvert fald super dygtig i dag til bare at lege og indgå i socialt samvær med de andre. Han er bare blevet så stor den bette dreng.

I aftes da han havde været i bad, fik han lavet lidt fletninger i sine lange afrokrøller, og hvor ser han bare sød ud med dem. Planen er lige så stille at vænne ham til at have hele håret flettet. Han har en perfekt hovedfacon til det.

Det har været en dejlig dag i dag.

2 kommentarer:

Ditte Marie sagde ...

Hvor er han dygtig! Glæder mig til at se ham med fletninger engang. :)

- Ditte Marie

Rosen sagde ...

Ja jeg var også imponeret over min seje lille dreng! Tænk sig at have så stort et mod og bare være frisk på at lege med de store. Så bliver man sgu lidt stolt :)