Sider

fredag den 26. marts 2010

Hvorfor skal det være så besværligt?

Ja jeg burde virkelig være taknemmelig over, at vi i DK har et system der langt hen af vejen fungerer, at man kan få merudgifter f.eks... Men for fanden hvor ville jeg ønske det var samme beregningsgrundlag rundt i de forskellige kommuner, så det ikke var så forskelligt, for lige nu er det sgu ikke særlig fedt :(

Har fået afslag på merudgifter, eller rettere, jeg har fået diætsatsen, så jeg falder 600 kr pr mdr i merudgifter, da de ikke mener det er nødvendigt med medicin og vask, grundet astma/eksem. Ikke særlig fedt, når der desværre ind i mellem sker uheld hvor han får mælk, eller bare generelt får et astmaanfald og får brug for akut medicin, medicinen er rigtig dyr til porta-neb, som han får i stedet for spaceren.

Jeg har selvfølgelig en ankemulighed, inden for 4 uger, men jeg kan bare mærke at jeg nærmest ikke orker at kæmpe for det. Jeg var så tæt på at begynde at græde da jeg talte med sagsbehandleren i telefonen, fordi det virker så ligegyldigt. Hun synes det måske var gået lidt for let i Århus med at få bevilliget medicin og vask. Say what!!!???

Vi skal på Hillerød på tirsdag, når knægten endda har sin tre års fødselsdag, så håber jeg virkelig at de er til at tale med og måske vil hjælpe mht. forvaltningen. Selvfølgelig kan jeg godt acceptere hvis jeg ikke får vask, men i det mindste bare medicinen, så jeg kan være sikker på at jeg kan behandle ham når der er behov for det! Jeg skal nok overleve at betale vask selv, selvom det løber op, når maskinen er nødt til at køre ekstra hver uge grundet eksem. Man sidder nærmest og bliver helt trodsig og har lyst til at søge cremen betalt også, hvis jeg alligevel anker det, efter besøger på Hillerød *rødme* ja seriøst.... :(

Nå, men jeg må vel hellere prøve på at være positiv i stedet for, og glæde mig til at jeg snart skal hente min lille store dreng i børnehaven.

Han holdt fødselsdag i weekenden, og det var bare smadder hyggeligt. Vi havde besøg af nogle skønne kvinder fra slyngebarn, og de havde de flotteste gaver med til knægten, og de bliver flittigt brugt og leget med. Han er bare pludselig så stor. Selv i børnehaven i dag fik han så meget ros da jeg afleverede ham. Det varmer og er rart :)

Ingen kommentarer: