Sider

søndag den 21. november 2010

Stegt flæsk med persillesovs og totalt krea-dag!

I dag stod menuen på stegt flæsk med persillesovs. Det er ved at være noget tid siden, at jeg har set knægten spise SÅ meget, men hold op hvor han nød det ! Der blev virkelig guffet som galt det livet, især sovsen og kartoflerne. Behøver jeg sige, at vi nærmest aldrig spiser kogte kartofler og at han derfor glæder sig helt ekstremt når vi endelig får det?

Men ellers har dagen stået i kreativitetens tegn, og denne gang med billeder af tingene!
Jeg lavede en super aftale med en sidste vinter og havde sendt min del af aftalen afsted, men den nåede aldrig frem og nu er jeg så ved at sy en ny omgang. Har flere projekter på vej til en dejlig bekendt af mig også. Så her er lidt bukser til Dieu og en enkelt bluse til knægten.Ingen kommentarer: